Περιπλανώμενο καφέ

Πριν από 4 χρόνια ο Bryan Chiem άνοιξε μια επιχείρηση στο Λος Άντζελες που θα την έλεγα… “περιπλανώμενο καφέ”. Ναι, ένα καφέ που μεταφερόταν  από εδώ και από εκεί κατά παραγγελία και έφτιαχνε φρέσκο ποιοτικό καφέ σε γάμους, κομμωτήρια, φεστιβάλ, μέχρι και σε δάση. Ένα pop up store που λένε όσοι γνωρίζουν καλύτερα απ’ αυτά.

Το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω πανδημίας, άφησε προσωρινά την περιπλάνηση και από τότε η επιχείρησή του φιλοξενείται πάλι ως pop up σε ένα μπαρ στο διάσημο Πάλο Άλτο του Λος Άντζελες όπου πουλάει καφέ στο χέρι μέσα από ένα παράθυρο!

 

Ο Bryan ονόμασε την επιχείρησή του Tōno Coffee Project και σερβίρει τα κλασσικά είδη εσπρέσσο χρησιμοποιώντας όμως ειδικό χαρμάνι καφέ, φιρμάτο γάλα βρώμης για τα λάτε, κακάο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από το Βιετνάμ. Δεν πουλάει απλώς καφέ, πουλάει ένα γευστικό ταξίδι, μια μυρωδάτη εμπειρία!

Ο Bryan ξεκίνησε τη ζωή του σπουδάζοντας μηχανικός υπολογιστών και μάνατζμεντ και αργότερα έζησε και δούλεψε αρκετά χρόνια στη Χονολούλου της Χαβάης προσφέροντας λύσεις τεχνογνωσίας σε διάφορες επιχειρήσεις. Στη Χαβάη πρωτοήρθε σε επαφή με τον κόσμο του καφέ. Ταξίδεψε μετά πολύ στην Ασία μαθαίνοντας για τον καφέ. Τόλμησε να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στη ζωή του και στη συνέχεια τόλμησε να αφοσιωθεί με επιμονή και πάθος σε κάτι διαφορετικό.

Στο μαγαζί του μπορείς να αγορασεις τον καφέ σου επιτόπου ή να έχεις παραγγείλει από πριν μέσω πλατφόρμας. Οι πελάτες στην covid εποχή είναι απαραίτητο να φορούν κάλυμμα προσώπου (κοινώς μάσκα).

Στο Tōno Coffee Project δεν υπάρχουν μυστικά: μπορείς να αγοράσεις ένα πακέτο με σπόρους καφέ απ’ αυτούς που χρησιμοποιεί ο Bryan, το γάλα βρώμης, το κακάο από το Βιετνάμ με το οποίο φτιάχνει τα ροφήματα σοκολάτας και πλάκες σοκολάτας απ΄ τον ίδιο προμηθευτή.

Ο Bryan Chiem είναι ένας αλχημιστής της νέας εποχής. Όταν οι καιροί επιτρέψουν και πάλι το ταξίδι, θέλω πολύ να τον γνωρίσω!

, ,

No comments yet.

Αφήστε το σχόλιό σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.