Ανοίγω το στόμα μου. Ημερολόγιο. Ημέρα 18. Τελευταία.

Καλό μήνα! Με προοπτικές, διαφορετικές, καλύτερες ή χειρότερες δεν ξέρω, πάντως μου αρέσει που υπάρχουν προοπτικές.

Εντυπωσιάστηκα από την εικόνα του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα. Και μου άρεσε. Κι ας μην είμαι είμαι ανάμεσα σε αυτούς που κρατούν κόκκινες σημαίες. Κι ας είπαν αρκετοί πως ήταν παράνομη. Εδώ το 1 λεπτού βίντεο για να το δεις κι εσύ με τα μάτια σου.

Βγήκα στη γειτονιά μου για να “πιάσω” το Μάη αλλά είχαν ξυπνήσει νωρίς όλοι οι γειτόνοι και πίνανε το καφεδάκι στους στις αυλές τους. Έτσι δεν μπόρεσα να κλέψω τα 2-3 λουλουδάκια που ήθελα από τις μάντρες (ζω σε πολυκατοικία κι αν πάρω από τον δικό μας κήπο θα με κράξουν οι συγκάτοικοι). Έτσι αρκέστηκα να “πιάσω” τον Μάη με τα μάτια μου.

Τελείωσα το βιβλίο ου Yalom “Στον κήπο του Επίκουρου” που μηρύκαζα τις τελευταίες 3 εβδομάδες. πολύ καλό και χρήσιμο. Ωστόσο στόχος μου είναι να πιάσω κάτι πιο ελαφρύ για τη συνέχεια.

Σήμερα τα μεσάνυχτα τελειώνει επισήμως (αυτή) η καραντίνα για τον κορωνοιό. Αύριο το παίρνουμε πάλι από την αρχή. Όπου το έχει αφήσει ο καθένας! Εύχομαι να ξεκινήσουμε όλοι έχοντας την υγεία μας και τη δουλειά μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.