Το post που θα έγραφα

Λοιπόν σήμερα είχα σκοπό να δημοσιεύσω ένα πολύ ενδιαφέρον post (δεν σας λέω τι) αλλά, λυπούμαστε πολύ, δεν θα το διαβάσετε! Βλέπετε, το είχα προχειρο-γράψει κάπου στο δρόμο και το είχα μισοτελειωμένο, γραμμένο σε χαρτί, σε ένα από τα πολλά μου σημειωματάρια και δεν είχα κάνει τον κόπο να το μεταφέρω στο blog μου.

Ε, λοιπόν την πάτησα μεγαλοπρεπέστατα! Έψαξα σε όλα τα τεφτέρια του τελευταίου διμήνου αλλά το post δεν βρέθηκε πουθενά! Εκνευρίστηκα πολύ με τον εαυτό μου γιατί είναι κάτι που δεν μπορώ να αναπαράγω. Είναι βέβαια ευκαιρία να φτιάξω κάτι άλλο πάνω στο ίδιο θέμα, κάτι καλύτερο! Στο μεταξύ όποιος με διαβάζει και έχει δικό του blog, όσο ερωτική σχέση κι αν έχει με το χαρτί ας κάνει τον κόπο να κρατάει στην πλατφόρμα που διατηρεί το blog του πρόχειρο (draft) από τις σκέψεις του, τις ιδέες του για μελλοντικό περιεχόμενο και τα μισογραμμένα posts! Αξίζει τον κόπο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.